länkningar :) <3

http://starsjumpiiing.blogg.se/ -

Hej , det är vi som kommer stå för uppdateringen på vår blogg. Vi träffades på Frosta Ryttarförening, sen dess har vi hållt ihop i vått och torrt.   vi är två hästtokiga tjejer som gillar fart och fläkt på hästryggen. Vi båda satsar mest på hoppningen, då vi tycker det är roligast! vi är båda födda 2000, alltså är vi 12 år nu. i nuläget bor vi båda i Skåne, Linn i Löberöd och Jacquline i Hörby. Vår fritid tillbringar vi helst i stallet, då vi satsar fullt ut! vi båda vill nå toppen en dan. Linn tävlar i nuläget upp till LC Och Jacquline tävlar inget förtillfället, bara pay and jump! :) Ja, ni får helt enkelt lära känna oss via bloggen!

 

 

 

http://eliteponys.blogg.se/-

en tjej som skriver om sin vardag med hästarna !

 

 

http://pownietjejernas.blogg.se/ -

Hej, jag heter Jenny, jag är en 13 årig helt vanlig hästtjej. I denna bloggen får du läsa om mitt liv med mina 3 hästar/ ponnyer. Min första ponny, Lilla My. Henne är jag ju dock för stor för. Sen min storhäst Vilda Matilda, världens finaste. Och såklart min nya ponny Funny, som jag fick i Juli 2012. Min pärla. Följ min vardag i hästlivet ♥

 

 

http://topten.devote.se/ -

Jennifer skriver om sitt liv med alla hästarna skäckiga familjen haha. Se hur hennes resa och hur hon utvecklas med sin unghäst!


Kommentarer
Postat av: Jacquline

Världens bästa syster , älskar dig mest :*<3333333333333333

2012-11-04 @ 16:52:30
URL: http://Starsjumpiiing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0